top of page

Klik voor inkijkexemplaar

Boek Essential Yoga Therapy Merel Martens

Essential Yoga Therapy 

Het boek 'Essential Yoga Therapy' neemt de lezer mee op reis door het lichaam en legt uit waarom yoga werkt. Merel legt op een gedegen en begrijpelijke manier uit hoe yoga de fysiologie van het lichaam en geest beinvloedt. In het hele boek refereert ze naar wetenschappelijk 

onderzoek om claims te bekrachtigen óf ontkrachten.

 

Dit boek is geschikt voor iedereen die meer de diepte in wil gaan, die van yoga houdt én tegelijkertijd kritisch naar yogamythes durft te kijken. 

Prijs: €25  

Dit boek is inbegrepen bij de DYA Vinyasa Yoga Docentopleiding.

bestel hier via amazon

Recensies van yogadocenten over 'Essential Yoga Therapy': 

"Ik heb dit soort boek gemist, dat de verbinding legt tussen mijn westerse achtergrond en de ervaringen die yoga mij biedt. Het boek is geschreven met een levendige, warme en persoonlijke taal waardoor je het respect voelt dat Merel heeft voor alle aspecten en kwaliteiten van yoga. Ik zou dit boek aanbevelen aan iedereen die yoga les geeft." 
Rosemary Conaway, Verenigde Staten

"Goed geschreven, praktisch en uitstekende wetenschappelijke referenties. Een geweldige leeservaring voor yogadocenten, yogatherapeuten en beoefenaars. Als yogadocent heb ik wat ik heb geleerd gelijk toegepast in mijn lessen en ik kreeg zeer positieve feedback van mijn studenten."

Michelle Carter, Engeland

bottom of page